Skip to main content

Tarja

 

tarde_haluton_kuva_2

 

Tarja Törmänen

42-vuotias viestintävalmentaja, jonka erityisosaamista on myönteinen ja vaikuttava viestintä. Sanojen ja niiden merkitysten tutkimusmatkailija sekä NLP Trainer.

Tarja suhteestaan seksiin: “Minun maailmassani on luonnollista, että osa miehistä pitää naisista ja osa naisista miehistä, osa miehistä pitää miehistä ja osa naisista naisista ja osa pitää molemmista ja vielä vähän muustakin – lain ja ihmisten arvostamisen, kunnioittamisen sekä itsemääräämisoikeuden puitteissa. Kenkiä saa nuolla ja vaikka kaakeleitakin, napaa ja nurmikkoa nuuhkia ja olla villi, viehko tai viehättynyt. Sen mistä kukin pitää, pitää olla kunkin oma asia.”

Tarja suhteestaan itseen: “Minä tykkään minusta. Välillä toki kuvittelen olevani Sylvia Kristel, Michele Mercier tai minä, mutta Bond-tytömpi-minä. Joku päivä kirjoitan Jokasutturan Kamasutran, se Vatsyayanan versio kun on tehty kauhean miehisestä näkökulmasta.

Tarja suhteestaan suhteisiin: “Rakastan suhteita. Rakastan ihmisiä. Jotkut käyvät kahvilla, toiset käyvät panolla. Koska me ihmiset tiedämme niin paljon enemmän, mitä tiedämme, että tiedämme, olisi joskus helpompi hankkia haluamansa tieto ihmisestä tiivistetyssä ja alkukantaisessa muodossa – seksillä. Siinähän käyt kahvilla, viinillä, elokuvissa, lenkillä – etkä välttämättä vieläkään oikein tiedä, mitä ihmisestä haluat, tai haluatko tätä ihmistä. Kuka jaksaa odottaa? Viskaa pikkarit nurkkaan ja kokeile! Ei ne ihmiseen integroidut seksivehkeet käytössä kulu. Ihmistä ei ole geneettisesti luotu monogamiaan. Mutta. Parin välinen parisuhde voi olla myös mieluisa vaihdon väline. Hekumallisen hurmion lisäksi voi saada antoisan arjen ja piukeat pyhät. Olemme sopeutuvainen laji, me ihmiset. Sijoituksena sitoutuminen on se, miten elän juuri nyt.”

Tarja suhteestaan Veeraan: “Mitä pienestä pehvahaukusta kavereiden kesken.”