Skip to main content

Syntymäpäivä, vaginan päivä

Syntymäpäivänä tuli keskusteltua burleskitovereiden kanssa syntymäajoituksesta ja alullepanotapahtumasta. Onhan moni meistä oman ikänsä plus noin yhdeksän kuukauden odotusajan ikäinen todistus aikanaan tapahtuneesta aktista.

Vaginasta syntyy paljon hyvää. Ihmisiä; hyviä, vielä parempia, loistotyyppejä ja kehityskelpoisia yksilöitä. Mielihyvää. Itselle, kumppaneille, ehkä ohikiitävänä hetkenä kohtaamilleen ihmisille.

Minulla on sellainen uskomus, että olen ollut syntymästäni saakka utelias, elämästä ja ihmisistä. Jollain tavoin omassa maailmassani ihmisiä on ollut tosi ok kohdata uteliaasti ihaillen ja ihmetellen niin mielen, kielen kuin kehonkin tasoilla. Esimerkiksi uusiin ihmisiin tutustuessa kahvilla käyminen on ollut tylsää, keholla käyminen kutkuttavaa. Keskustelujen käyminen on kyllä aina tosi jees!

Minulle siis, sanoitetaan nyt vaikka näin, vaginaalinen tutustuminen on ollut tapa hankkia kiintoisaa informaatiota ihmisestä nautinnollisesti ja tehokkaasti. Sitä tietää niin paljon enemmän, mitä tietää, että tietää, kehollaan. Minulle keho on väline olla intuitiivinen: usein huomaan, että jonkin asian keho tietää ensin, mieli ymmärtää pienellä viiveellä ja siitä hetken kuluttua kieli sanoittaa, itselle ja muille.

Näin siis minulla. Kullakin omalla tavallaan, ja kunkin oma tapa on hyvä.

Suomen kielessä on mielenkiintoisia sanontoja ja kielikuvia. Esimerkiksi pers- ja näppituntuma, jotka kuvailevat aavistuksia, uumoiluja ja intuitiota. Vaginaan liittyy sitten oikeastaan vain negatiivinen tuntemuskuvailu, vitutus.

Näin omana syntymäpäivänä, jolloin on osakseen saanut ison kasan ihastuttavaa huomiota ja onnitteluja ihan vaan olemassaolostaan, ihmettelee, että miksi? Vaginasta minä olen tullut, vaginaan minä en lopulta varmaan ole menevä, mutta minulla on ollut varsin menevä vagina. Ja elo sekä seikkailut sen kanssa ovat olleet 99,7 % elämästäni iso ilo.

Otanpa tavoitteeksi ennen seuraavaa vuosijuhlapäivää keksiä ja kehittää ihanalle vaginalle jonkin myönteisen tuntemusta kuvailevan sanan tai verbin.

Hyvää syntymäpäivää minulle ja vaginalleni, jota lähdenkin nyt ilolla viihdyttämään kotijoukkojen kera. Hei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *