Skip to main content

Puudildo à la Teatiamo

All great things in life stay hard, last a lifetime and come in beautiful packages.”

Pakko tunnustaa. Puudildosta ensimmäinen ajatus on tikkuja paikoissa, joissa tikkuja ei toivoisi olevan. Toinen ajatus on puupölliä pökittynä pyllyyn, joka sekään ei ole just itselle kaunis ajatus sellaisenaan, oli sitten tikuilla tai ilman. Olen myös huomattavan skeptinen seksileluista, joita mainostetaan sisustuselementtinä. Onhan näitä designereiden dildoja aikaisemminkin koettu. Oma kokemukseni on se, että ne eivät oikeastaan kosketa oikeisiin paikkoihin, eivätkä millään muotoa ole funktionaalisia. Ei auta. Pakkohan se on ihmisen ryhtyä testaushommiin, kun moisia ajatuksia leikkikalusta tulee. Näinpä tämän viikon Pinkki Pilleri menee Teatiamon puudildolle.

Mistään turhakkeesta tai sisutustilpehööristä ei todellakaan ole kysymys. Tämä leikkikaveri on ihan täyttä tavaraa koko pituudeltaan. Ensimmäisenä nautinnollinen huomio kiinnittyy tuotteen pakkaukseen. Tyylikästä! Kaunista! Aidosti himottavaa ja sisustuksellista. Toinen huomio on itse dildon kaunis ulkonäkö. Tässä lajissa puu voittaa silikonin ja lasin mennen tullen. Tean kauniita luomuksia ja tunnelmia voi käydä kurkkimassa Instagramissa.

Siinähän se useamman päivän keikkui hyllyn päällä ihailtavana. Vähän sitä aika ajoin silittelin, mutta tositoimet antoivat itseään odottaa. Ekalla kerralla arvostamme oikeaa tunnelmaa ja kunnon lämmittelyä. Ei pidä hätiköidä, eikä ryntäillä. Kun sitten vihdoin uskalsin uuden kaverin ottaa kunnolla käteeni, hämmästyin positiivisesti niin sanotusta kämmentunteesta. Puu tuntuu samaan aikaan viileältä ja lämpimältä. Ei kumiselta, kovalta tai lelulta. Tuotteessa on myös kunnon paino. Erittäin kunnollinen paino, joka ikään kuin pätkähtää käteen. Myös muiden testihenkilöiden ensimmäiset kommentit ovat olleet: kaunis ja onpas se painava -linjalla.

Seksissä, samoin kuin seksileluissa, oma prioriteettilista menee eettisestä funktionaaliseen, näiden sijan vaihdellessa himon ja kiiman akuutin määrän mukaan. Se, että tuote toimii tarkoituksessaan ja hivelee visualistia, on perusedellytys. Se, että hankinta on eettinen, innovatiivinen sekä suomalaista yrittäjyyttä ja designia tukeva, on täyttä timanttia.

Teatiamon valikoimista löytyy paljon muutakin ihanaa, kaunista ja ihan varmasti yhtä funktionaalista ystävää kuin testaamani yksilö. Itse ainakin tiedän, mitä lahjapaketeista jatkossa löytyy. Jos nyt jotain negatiivista hakemalla hakee, niin on se tuotteiden jonotuslista. Niin. Tiedetään. Ei pidä hätiköidä, eikä ryntäillä ja näitä iloja haluat kyllä odottaa. It’s totally worth it!

Jaa, että mitenkäs se sisätuntuma, peliliikkeet ja moniajo? No, ei pidä hätiköidä, eikä ryntäillä. To be continued…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *