Skip to main content

Mitä sinä haluat deittipalvelulta?

Tinderiä on moitittu ulkonäkökeskeiseksi ja deittipalveluksi, josta ensisijaisesti haetaan seksiseuraa.

Meidän mielestämme ulkonäkökeskeisyys ja seksiseuran hakeminen eivät suinkaan ole synonyymeja keskenään, tai edes kavereita keskenään.

On yksilöstä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä kiinni, millaisia virikkeitä tarvitsee seksuaalisen halun syttymiseen. Toiset etsivät sitä Tinderistä ja toiset tieteellisiä julkaisuja koskevilta keskustelupalstoilta. Joskus sanat synnyttävät suuren intohimon roihun, joskus kuvat, joskus kosketus, tuoksu tai maku.

Tinderissä – meidänkin kokemuksemme mukaan – ulkonäkö on keskeinen asia. Tinder siis sopii heille, joille ulkonäkö merkitsee merkittävästi, ainakin tällä hetkellä. Tunnemme Tinderissä toisensa tavanneita ihmisiä, jotka ovat tykänneet siitä, että ovat löytäneet seksiseuraa ja toisensa tavanneita ihmisiä, jotka ovat tykänneet toisistaan niin, että ovat purjehtineet pian perinteiseen avioliiton satamaan.

Helsingin Sanomien artikkeli tutkimuksesta, jossa todettiin Tinderiä käyttävillä miehillä olevan heikompi itsetunto, on joka tapauksessa mielenkiintoinen. Ehkä Tinderiin on menty hakemaan sekä seuraa että hyväksyntää ja kehua omalle olemukselle?

Mitä deittisovelluksia sinä käytät ja millä tavoitteella? Kerro meille: haluton (at) haluton.fi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *