Skip to main content

Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina

Kotimaisissa medioissa näkyy nykyään yhä runsaammin naisen nautintoa ja seksuaalisuutta käsitteleviä kirjoituksia. Kiitettävää kehitystä. Olkoonkin, että monessa niistä oma onni on astinlauta yhteiseen onneen kumppanin kanssa. Tässä kohdin omasta mielestä käsitysten rikastaminen ja pieni pöllyttäminen voisi olla hyvä ja tarpeen. Next Generation Happiness ei välttämättä ole pelkästään perinteisessä kahden eri sukupolta olevan ihmisen välisessä parisuhteessa ilmenevää onnea.

Kaikki meistä eivät kaipaa parisuhdetta, paria tai useampaa suhdetta tai kumppanuutta. Kaikki meistä eivät kaipaa seksiä. Kaikki meistä eivät koe itseään seksuaalisiksi olennoiksi – ollenkaan. Osa meistä osaa olla onnellinen ihan vain ollen itsensä kanssa. Osa onnistuu tekemään elämästään täydempää ja seksuaalisesti nautinnollisempaa kumppanin tai kumppanien kanssa. Miksi sitten kannustan kovin kaikkia vähintään kokeilemaan itsen tyydyttämistä ja itsestä iloitsemista itsellisesti itsekseen? Ja vielä useampaan kertaan, uudelleen heti huomenna ja/tai kuukauden, puolen vuoden ja vuoden kuluttua.

Koska vain kokeilemalla voit tietää, mistä pidät tai et pidä. Ja koska kaikki me kehitymme ja muutumme. Voi olla, että huomenna pidän jostain, mistä en vielä tänään tiennyt pitäväni. Ja koska harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina.

Omariemuttelu, runkkaaminen, masturbointi, minäseksi; miten nautinnollisia tyydytyshetkiäsi nimitätkään: tämän tekemisen kohdalla porttiteoria on omalta kartalta katsottuna ja koetttuna todeksi ja eletyksi elämäksi muuttuessaan ainoastaan positiivinen asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *