Skip to main content

Mikä Halut On?

HalutOn-blogissa pohdimme, millaista on, kun halut on tai on haluton. Pohdimme me muutakin seksuaalisuuteen liittyvää naisnäkökulmasta ja sen vierestä. Näkö-, kokemus- ja tunnustelukulmina ovat omat, ystävien, tuttavien ja satunnaisten matkailijoiden (ja sekstailijoiden) henkilökohtaiset kokemukset ja mielipiteet ajankohtaisiin, puhutteleviin ja kuumotteleviin aiheisiin sekä tapahtumiin.

Blogimme sopii sinulle, olet sitten halukas tai haluton tai tilanteesta riippuen jompaakumpaa, kunhan luet sitä omalla halulla ja vastuulla. Kirjoitamme blogia sekä kieli poskessa että kevyesti keskellä suuta.

Mitä kaikkea blogistamme löydät?

Itseseksi

Minkälainen on elämäsi tärkein ja pitkäkestoisin seksisuhde? Miten sinulla ja sinulla yhteiselämä sujuu? Rakastatko itseäsi rakastellaksesi itseäsi sinulle riittävän usein? Erityisen täydelliseen seksielämään on mahdollisuus ilman kumppaneitakin. Pluspuolella vähintään se, että suhdesäätäminen jää asteen vähemmälle. Toki voi olla niin, että nyt juuri syystä, toisesta tai kolmannesta, ei ole löytynyt sopivaa seksiseuraa, vaikka juuri sellaista säätämistä haluaisikin. Välillä menee käsitöiksi, niin se elämä vaan menee.

Katsomiseksi

Parhaimmillaan ihanan kiihottavaa, kuumottavaa ja voimaannuttavaa. Pahimmillaan vinkuralleen kasvattavaa, elämää ja kehoja tuhoavaa ja ihmisen ruutuun liimaavaa. Pilaako porno seksin vai onko se kanava visuaalisuuteen? Mitäs jos sallisimme itsemme katsoa sillä seksisilmällä sitä kaikkea, mikä vastaan tulee? Maailmassa on kovasti paljon seksikästä ja seksikiinnostavaa katsottavaa. Ja niistä, jos mistä tekee mieli jakaa ja jauhaa.

Kysy mitä vaan

Vastaamme valikoituihin lukijakysymyksiin, Veera seksuaaliterapeuttina ja Tarja viestintä- ja vuorovaikutusvalmentajana – ja ennen kaikkea ihan ihmisinä. Julkisesti esitettyyn kysymykseen oletamme voivamme vastata julkisesti. Jos lähestyt meitä privaviestillä, kerrothan samalla, saako kysymystäsi ja vastaustamme käsitellä mahdollisesti blogissamme.

Lukemiseksi

Blogeja, mitä luemme, medioita, mitä seuraamme ja mihin myös kirjoitamme. Missä on sanottu sananen ja toinen sanomiseksi puolesta tai vastaan meitä kiinnostavista ja mielestämme tärkeistä asioista.

Pinkki Pilleri

Lempeä vastaisku ja käsikynkkäkaveri kuuluisille sinisille pillereille: vaikuta mieleesi, sitä kautta kehoosi, sitä myötä minäkuvaasi, sinäkuvaasi, me-kuviin, te- ja he-kuviin, hekumiin ja mitä tässä kainostelemaan: vaikuta koko maailmaan helkkari. Kuka, mikä, ketkä, ihmiset, asiat, ilmiöt ovat Pinkki Pilleri juuri nyt? Kerromme, mistä erityisesti pidämme, mitä suosittelemme ja ihailemme ja mistä halunamme on, että niin teette tekin.

Romanttiseksi

Perinteiseksi, kahdenkeskiseksi eli romanttiseksi? Vai jotain muuta? Ihanan pörhöä, romanttista ja vaaleanpunaista. Eedenistä itään ja tästä hetkestä iäisyyteen, kunnes kuolema tai käräjäoikeuden tuomari meidät erottaa. Mannapuuroa ja mansikkaa, glitteriä ja kerubeja. Neon kakkosen tahtiin tai ne kakkoseen romanttisen sievästi tungettuna. Lue lisää, lupaamme sinulle romanssin. Vähintään lukuhetkiseksi.

Reginaiseksi

Muistatko iki-ihanan Reginan? Kyllä? Hienoa ja onnittelut! Et? Hienoa ja onnittelut. Reginaiseksi on sopivan kosteita tarinoita Reginan muistoa kunnioittaen, Veeran, Tarjan ja eroottisesti näppäimistöään sormeilevien vierailijoiden toimesta. Lue, niin alat reginaiseksi sinäkin.

Sanomiseksi

Puolesta tai vastaan. Asiat ovat aina vähintään vähäsen plussalla tai miinuksella. Lue, niin tiedät, mitä mieltä me olemme.